41448 LEGO® Friends Heartlake City Sineması /451 parça/+7 yaş Lego

41448 LEGO® Friends Heartlake City Sineması /451 parça/+7 yaş Lego

0.0

1,004.86 TL

Satıcı: avm14
%100
avm14
Ücretsiz Kargo

41448 LEGO® Friends Heartlake City Sineması /451 parça/+7 yaş Lego

41448 LEGO® Friends Heartlake City Sineması /451 parça/+7 yaş Lego

0.0

1,004.86 TL

Satıcı: avm14
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
avm14
Mağaza Detay

LEGO® Friends Heartlake City Sinemasında (41448) bir film galasına katıldıklarını hayal ederken çocuklara kırmızı halı deneyimi yaşatın. Çocuklara yönelik bu hediyede VIP alanı, patlamış mısır standı ve buzlu içecek bardakları gibi orijinal detaylarla dolu bir art deco stili sinema bulunur. Hayranlarına imza vermeye hazır bir film yıldızı bile var. Sinemada görkemli bir gece yaşamak için bir çocuğun bir oyuncakta isteyebileceği her şey burada.

Yönetmen koltuğunda
Model menteşelidir, böyleceçocuklar içini açarak en iyi 5 arkadaşları için özel koltuklar içeren VIP izleme odasını görebilir. Karakterler filmi ekranda ‘izleyebilir’ ya da çevirerek bir cep telefonu takabilir, böylece kendi filmlerini göstererek yönetmen rolüne bürünebilirler.

Gerçekçi rol oyunu maceraları
LEGO Heartlake City doğum günü hediyeleri, gerçek dünyadan detaylar ve tanıdık karakterlerle doludur. Çocukları tek başlarına ya da arkadaşları ve aileleriyle birlikte yaratıcı oyunlarla dolu eğlenceli bir dünya yaratmaya teşvik eder.

  • LEGO® Friends Heartlake City Sineması (41448). Kırmızı halısı ve göz kamaştırıcı LEGO Friends film yıldızıyla bu vintage stili sinemada gala gecesi!
  • Bu menteşeli oyuncak setinin bir tarafında bilet gişesi ve kırmızı halı alanı var ve açıldığında izleme odası, tuvalet ve patlamış mısır büfesi oluşuyor. LEGO® Friends Andrea ve başka 2 mini bebek var.
  • Çocuklar sıkı hayran Andrea ya da film yıldızı Amelia rolünü oynayabilir veya bilet ve patlamış mısır sattıklarını hayal edebilir. Film delisi çocuklar, galayı izleyen VIP bir davetli olduklarını hayal edebilir ya da oyuncak projektörü çalıştırabilirler.
  • Heartlake City sineması, çocukların ekrana cep telefonu veya ters çevirip bir tablet koyarak mini bebeklere kendi çektikleri filmleri izletmesine olanak tanır.
  • Tüm LEGO® Friends setlerinde olduğu gibi, bu model de aksiyonu canlandırmak için harika aksesuarlarla doludur – bu sette biletler, kağıt, kalem, patlamış mısır, buzlu içecek bardakları ve banknotlar bulunur.
  • Bu interaktif Heartlake City sineması oyuncağıyla doğum gününde, yılbaşında ya da özel bir günde 7 yaş ve üstü film delisi bir çocuğun yüzüne bir gülümseme kondurun.
  • Yüksekliği 17 cm, genişliği 27 cm ve derinliği 19 cm olan bu sinema oyuncağı, yatak odasında gururla sergilenecek, dikkat çekici bir parçadır.
  • LEGO® Friends oyuncakları, hayal güçlerini harekete geçirmek için tanıdık karakterler ve şirin oyuncak aksesuarlarla doludur.
  • Birbiriyle uyumlu ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilen tüm yeni LEGO® Friends setleri, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri bu hiç değişmedi.
  • Popüler LEGO® oyuncakları, katı global güvenlik ve kalite standartlarına uygun olduğundan emin olmak için maksimum derecede test edilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler