41937 LEGO® DOTS Çoklu Paket - Yaz Esintileri / 441 parça / 6 yaş

41937 LEGO® DOTS Çoklu Paket - Yaz Esintileri / 441 parça / 6 yaş

0.0
%100
avm14
Ücretsiz Kargo

41937 LEGO® DOTS Çoklu Paket - Yaz Esintileri / 441 parça / 6 yaş

41937 LEGO® DOTS Çoklu Paket - Yaz Esintileri / 441 parça / 6 yaş

0.0
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
avm14
Mağaza Detay

El sanatlarıyla ilgili bir doğum günü hediyesi mi arıyorsunuz? Bu LEGO® DOTS Çoklu Paket – Yaz Esintileri (41937) seti tam size göre. DOTS dünyasına yaratıcı bir giriş olan bu kutu, kolaydan daha detaylıya farklı parçalarla çocuklara tasarım becerilerini ve öz güvenlerini geliştirme şansı verir.

Çok yönlü ve eğlenceli bir proje
Bu el sanatları setinde bileklik, aslan çanta süsü, asılabilen resim çerçevesi ve kaktüs şeklinde bir kalemlik dahil farklı, kişiselleştirilebilen DOTS aksesuarları veya dekoratif eşyalar bulunur. Çocuklar içindeki karoları kullanarak tüm parçalar üzerinde sınırsız desenler tasarlayabilir ya da Ekstra DOTS – Serie 5 (41932) paketiyle (ayrı satılır) yaratıcılıklarını genişletebilir.

Yaz esintili resim ve el sanatları
Bu çoklu paketin en güzel yanı, çocuklara farklı parçalar üzerindeki desenleri eşleştirme, sonra yaratıcı taraflarını herkese gösterme veya arkadaşlarıyla paylaşma şansı sunmasıdır. Bu set, çocuklar için yaratıcı projelere veya herkesin bir şey yapabileceği grup halinde el sanatları faaliyetlerine mükemmel bir giriş sunar.

  • Bu heyecan verici LEGO® DOTS Çoklu Paket – Yaz Esintileri (41937) setiyle bir çocuğun yaratıcılığını teşvik edin ve tasarım becerilerini farklı ve eğlenceli eşyalara uygularken öz güvenlerini geliştirin.
  • Yaratıcı stil gözler önünde! Çocuklar, içindeki desen fikirlerini uygulayarka ya da kendi tasarımlarını yaparak setteki farklı eşyaları süslerken kendilerini ifade becerileri gelişecek.
  • Tepside ne var? Bu sette açık mavi ayarlanabilen bir bileklik, aslan çanta süsü, asılabilen resim çerçevesi ve kolları hareketli bir kaktüs kalemlik, ayrıca çok sayıda renkli karo bulunur.
  • Resim ve el sanatlarına ilgisi olan bir çocuk, bu Çoklu Paket – Yaz Esintileri setini çok beğenecektir. Kişiselleştirilebilen parçalar ve eğlenceli renkler sayesinde 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için mükemmel yaratıcı bir hediyedir.
  • Takılabilen, dekoratif ve kullanışlı. Yüksekliği 12 cm, genişliği 6 cm olan kaktüsüyle bu heyecan verici yaratıcı yapım projesi, genç tasarımcıların eserlerini tekrar tekrar denemesi için mükemmeldir.
  • LEGO® DOTS setleriyle çocuklara yapıp kullanabilecekleri ilgi çekici projeler verin. Kendi saklama tepsisi olan bu çoklu paket seti, çocuklar eğlenirken öz güvenlerini ve yaratıcı becerilerini geliştirecek.
  • LEGO® DOTS setleri, çocukların dekoratif eşyalar ya da takılar yapıp kişiselleştirerek kendini ifade becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerini sağlar, yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır.
  • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenilir bir şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım parçaları, titiz sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri bu hiç değişmedi.
  • LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler