60289 LEGO® City Jet Gösteri Jeti Taşıma Aracı /281 parça /+5 yaş

60289 LEGO® City Jet Gösteri Jeti Taşıma Aracı /281 parça /+5 yaş

0.0
%100
avm14
Ücretsiz Kargo

60289 LEGO® City Jet Gösteri Jeti Taşıma Aracı /281 parça /+5 yaş

60289 LEGO® City Jet Gösteri Jeti Taşıma Aracı /281 parça /+5 yaş

0.0
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
avm14
Mağaza Detay

Mafsallı bir nakliye kamyonu ile ayarlanabilir kuyruğu ve renkli camlı kokpiti olan havalı bir oyuncak jet uçağı içeren bu LEGO® City Gösteri Jeti Taşıma Aracı (60289) oyun setiyle çocukların hayal gücünü uçuşa geçirin. Süpersonik rol oyunu maceraları için pilot ve sürücü minifigürlerini ve bir sürü havalı aksesuarı ekleyin.

5 yaş ve üstü çocuklar için heyecan verici yapım seti
Bu LEGO City oyun seti, kolay anlaşılır bir yapım rehberi ve Instructions PLUS'ı içerir! Akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan bu interaktif yapım rehberi, yakınlaştırma ve döndürme araçlarıyla çocuklara setin yapımını adım adım gösterir.

LEGO City Harika Araçlar – Çocuklar için havalı oyuncaklar
Çocuklar etraflarında inanılmaz araçlar ve makineler görerek büyür, LEGO City Harika Araçlar yapım setleriyle açık uçlu, hayal gücü geniş oyunlara ilham veren gerçekçi modeller ve eğlenceli karakterlerle bunları yakından keşfetme şansı bulurlar.

  • Hayal gücüne dayalı oyunları gökyüzüne çıkaran havalı araçların ve eğlenceli karakterlerin olduğu bu etkileyici LEGO® City Gösteri Jeti Taşıma Aracı (60289) yapım setini sıradan kahramanınıza hediye edin.
  • Kutuda ne var? Çocukların süper havalı jeti taşımak için römorku olan oyuncak bir mafsallı nakliye aracı yapmak için ihtiyaçları olan her şey, ayrıca pilot ve sürücü minifigürleri ve eğlenceli aksesuarlar.
  • Bu etkileyici yapım seti, sürücü minifigürü için koltuğu olan mafsallı bir nakliye aracı ile ayarlanabilir kuyruk kanatlarına ve koyu renk camlı bir minifigür kokpitine sahip muhteşem bir jet içerir.
  • 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da her gün hediyesidir.
  • Yapıldığında LEGO® City Gösteri Jeti Taşıma Aracının (jetle birlikte) yüksekliği 8 cm, uzunluğu 34 cm ve genişliği 17 cm'dir.
  • Aksesuarlara bir kahve fincanı, alet çantası, ingiliz anahtarı, çekiç, 2 yer gösterme sopası, uçuş kaskı ve hava maskesi dahildir.
  • Basılı bir yapım rehberi ve genç model yapıcıları için görüntüyü yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahip interaktif bir yapım rehberi olan Instructions PLUS dahildir. Ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının bir parçasıdır.
  • LEGO® City Harika Araçlar setleri, açık uçlu yaratıcı oyunlara esin kaynağı olan özelliklerle dolu modeller ve eğlenceli karakterlerle çocukların fiziksel becerilerini ve öz güvenini geliştirir.
  • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen tüm LEGO® yapım parçaları ile oynamak eğlencelidir ve katı sektör standartlarına uygundur. 1958’den beri bu hiç değişmedi.
  • LEGO® yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler