71029 LEGO® Minifigür Seri 21 / +5 yaş

71029 LEGO® Minifigür Seri 21 / +5 yaş

0.0
%100
avm14
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere Ücretsiz Kargo Fırsatı

71029 LEGO® Minifigür Seri 21 / +5 yaş

71029 LEGO® Minifigür Seri 21 / +5 yaş

0.0
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
avm14
Mağaza Detay

Çocuklar bu eğlenceli, minik boyutlu LEGO® Minifigures Seri 21 (71029) ile bütün LEGO® oyuncaklarına heyecan verici yeni oyun olasılıkları katabilir. Ocak 2021’de yeni çıkan bu seride koleksiyon yapıp sergilemek veya oyunları heyecan verici yeni yönlere taşımak için harika benzersiz LEGO insanları ve karakterleri bulunur.

Hayali karakterler koleksiyonu
Çocuklar ve yetişkin hayranlar; Sentor Savaşçı, Batık Gemi Kazazedesi, Süs Köpeği Kostümlü Adam, Arıcı, Uğur Böceği Kız, Kemancı Çocuk, Kötü Uzaylı, Uzay Polisi, Antik Savaşçı, Uçak Kız, Kabare Şarkıcısı ve Kürek Sörfçüsü gibi sınırlı üretim yeni karakterlere "Merhaba!” diyebilir.

Şaşırtıcı ve eğlenceli
Son derece detaylı, ince bir işçilikle üretilmiş minifigürler bir ya da daha fazla aksesuar ve bir koleksiyoncu broşürüyle birlikte ‘gizemli' bir pakette gelir, herkesin yüzüne bir gülümseme konduracak harika bir küçük hediyedir.

  • Daha fazla LEGO® oyuncak insan ve karakteri! Bu güzel LEGO Minifigures Seri 21 (71029) paketleriyle sınırsız oyunları ateşleyin. Çocuklar ve her yaştan hayranlar için eğlenceli bir hediye.
  • Pakette ne var? Parçalarla yapılan 12 benzersiz karakterden biri, ayrıca bir ya da daha fazla aksesuar ve bir koleksiyoncu broşürü. Yeni oyunlara esin kaynağı olacak, her LEGO® koleksiyonuna harika bir ek.
  • LEGO® Minifigures karakterleri 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklara hitap eder, hayal güçlerinicanlandırır, tek başlarına ya da arkadaşlarıyla oynarken yaratıcılıklarını ve öz güvenlerin geliştirmelerine yardımcı olur.
  • Bu sınırlı üretim kaliteli minifigürler ve aksesuarlar, harika bir sürpriz hediyedir.
  • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958'den beri böyle olmuştur.
  • LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ezilir, bükülür, ısıtılır, eğilir, çizilir ve esnetilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler