76154 LEGO® Marvel Deviant Saldırısı! - Deviant Ambush, 197 parça, +6 yaş

76154 LEGO® Marvel Deviant Saldırısı! - Deviant Ambush, 197 parça, +6 yaş

0.0

14,162.57 TL

Satıcı: avm14
%100
avm14
Ücretsiz Kargo

76154 LEGO® Marvel Deviant Saldırısı! - Deviant Ambush, 197 parça, +6 yaş

76154 LEGO® Marvel Deviant Saldırısı! - Deviant Ambush, 197 parça, +6 yaş

0.0

14,162.57 TL

Satıcı: avm14
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
avm14
Mağaza Detay
LEGO® Marvel Deviant Saldırısı! (76154) ile çocuklar, Marvel Studios Eternals filminin aksiyon ve heyecanını canlandırabilir ve kendi süper kahraman maceralarını hayal edebilir. Marvel Studios Eternals filminin aksiyonuyla dolu
Isıran ağızlı, 6 bacaklı Deviant, 3 Eternal’a, yani Thena, Gılgamış ve Makkari’ye saldırdığında çocukların tüm süper kahraman becerileriyle onların yardımına koşması gerekiyor. Çocuklar, 3 süper kahraman minifigürüyle onların süper güçlerini kullandıklarını hayal edebilirler: Thena’nın dövüş silahlarını çağırabilme gücü, Gılgamış’ın süper kuvveti ve Makkari’nin olağanüstü hızı. Bunu bir minifigür hayranına alıyorsanız bu muhteşem LEGO oyun seti, Gılgamış minifigürünü içeren tek set! Hiç bitmeyen eğlence için Marvel Studios Eternals oyun setleri
LEGO Marvel Eternals yapım oyuncakları, çocukların hayal gücüne dayalı oyunlarını geliştiren ve onları eğlenceli rol yapma faaliyetleriyle dolu sonsuz bir evrene götüren harika karakterlerle dolu benzersiz oyun setleridir.
  • Bu heyecan verici LEGO® Marvel Deviant Saldırısı! (76154) oyun seti, 3 Eternal’ın kötü bir Deviant’ı yenmesine yardım ederken Marvel filminin aksiyon ve macerasını küçük süper kahramanların ellerine verir.
  • 3 LEGO® Marvel Eternal olan Thena, Makkari ve özel Gılgamış süper kahraman minifigürü; hareketli, 6 bacaklı, ağzı açılan bir Deviant, hançer, yumruk silahı ve atış yapan bir silah içerir.
  • 6 bacaklı bir Deviant, 3 önemli Eternal’a saldırdığında çocuklar tüm süper kahraman becerilerini kullanabilir. İyi ile kötü arasındaki bir savaşı anlatan bu muhteşem oyun setiyle hayali rol yapma faaliyetleri hiç bitmez.
  • Doğum günü hediyesi olarak popüler bir süper kahraman oyuncağı mı arıyorsunuz? Filmden karakterlerin minifigürlerini ve hareketli bir Deviant figürünü içeren bu LEGO® Marvel Eternals oyun seti, 6 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.
  • Bu LEGO® Marvel Eternals Deviant Saldırısı seti, 12 cm boyundaki Deviant figürüyle mega süper kahraman aksiyonu sağlar ve çocukların odasında sergilendiğinde inanılmaz görünür.
  • Çocuklar bu Eternals süper kahraman oyun setini yapabilir, onunla oynayabilir ve hayaller kurabilir. İçindeki basit talimatlarla eğlence hemen başlar!
  • LEGO® Marvel Eternals oyuncakları, yeni süper kahraman filminin aksiyon ve macerasını çocukların ellerine verir! Koleksiyonluk havalı karakterlerle hayal gücüne dayalı rol yapma maceraları hiç bitmez.
  • LEGO® yapım oyuncakları katı sektör standartlarına uygundur, bu nedenle tutarlı ve uyumludur, her seferinde mükemmel bir şekilde takılıp çıkarılır ve 1958’den beri böyle olmuştur.
  • LEGO® yapım parçaları, çocuğunuzun yapım oyuncağının katı güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler