56064 Gabbys Dollhouse Kitty Mutfak Oyun Seti

56064 Gabbys Dollhouse Kitty Mutfak Oyun Seti

0.0
Ücretsiz Kargo

56064 Gabbys Dollhouse Kitty Mutfak Oyun Seti

56064 Gabbys Dollhouse Kitty Mutfak Oyun Seti

0.0
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
buğlemöyküstore
Mağaza Detay
Gabby ve Gabby'nin Dollhouse Öğle Yemeği ve Munch Seti ile bir mutfak şaheseri pişirin! Bu eğlenceli oyuncak seti, 4 inçlik bir Gabby Girl koleksiyon figürü, Cakey Cat figürü, bir mutfak lavabosu mobilyası parçası ve ayrıca içinde sürpriz bir mutfak aksesuarı olan bir Dollhouse Teslimat kutusu içerir! Tıpkı Gabby'nin yaptığı gibi

AKSİYON ÖZELLİĞİNE SAHİP OYUNCAK BEBEK: Gabby Girl koleksiyonluk figürünün kedi kulaklarına bastırın, elindeki tavayı çevirin, yemek pişirme eğlencesi hayal edin ve mutfakta yaratıcı olmasına yardımcı olun.

BEBEK EVİ TESLİMİ VE SÜRPRİZ AKSESUAR: Bu eğlenceli figür setinde bir Cakey Cat figürü ve bir Dollhouse Teslimatı bulunur; sevimli, pembe kedicikli ekmek kızartma makinesi gizemli mutfak aksesuarını ortaya çıkarmak için teslimatın kutusunu açın!

MUTFAK MOBİLYA PARÇASI: Mutfak lavabosu ve dolabıyla oyun eğlencenize eğlence katın. Dolap kapakları açılıp kapanıyor! Gabby ve Cakey Cat ile yemek pişirme maceraları için hayal gücünüzü kullanın!

BİR BEBEK EVİ DÜNYASI İNŞA EDİN: Temalı odalardan oyuncak bebek evi mobilyalarına, oyuncak figürlerden oyun setlerine kadar her şeyle, çocukların taklit oyunlarla hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak bir oyuncak bebek evi dünyası yaratın!

HEPSİNİ TOPLA: Gabbys Dollhouse çocuk oyuncakları, bebeklerle ve aksesuarlarla, sürpriz oyuncaklarla, doldurulmuş hayvanlarla, yapbozlarla ve masa oyunlarıyla oynamayı seven çocuklar için harika okul öncesi oyuncaklar ve hediyelerdir!

Kutu ölçüsü: 18 x 5 x 22 cm

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler