4576 Zapp Toys 20 Mermili Sünger Dart Atan Silah 28 cm

4576 Zapp Toys 20 Mermili Sünger Dart Atan Silah 28 cm

0.0
Ücretsiz Kargo

4576 Zapp Toys 20 Mermili Sünger Dart Atan Silah 28 cm

4576 Zapp Toys 20 Mermili Sünger Dart Atan Silah 28 cm

0.0
Ücretsiz Kargo
Listeme Ekle
%100
PratikAVM
Mağaza Detay
Arkadaşların ile rekabet dolu savaşlara hazır mısın? Sen hazırsın ama peki ya onlar sana hazır mı?

Pek sanmıyorum. Dart atan silahın ve sen bir sonraki galibiyete hazırsınız, bu zafer için çok çalıştınız ve karşınızda rakip bırakmayacak stratejiler yaptınız. Bu silah tam da işini şansa bırakmayan ve kazanmak isteyenler için geliyor. Onunla zafer senden yana! Rekabet dolu oyunlar zaferin ile taçlansın!

Arkadaşların heyecan dolu yarışlara seni de davet etmiş olabilir. Ancak yarışa bir şampiyon davet ettiklerini bilmiyorlar.


Zapp Toys 20 Mermili Sünger Dart Atan Silah ile eli güçlü olan sensin. Ama bunu kimse bilmesin çünkü rakiplerin seninle takım arkadaşı olmak isteyebilir. Zirve tek kişiliktir, orada başka bir kişiye ihtiyaç yok. Sen ve silahın zaten bir takımsınız. 28 cm’lik boyu ile sana oldukça güçlü ve iddialı bir takım arkadaşı olacak. Üstelik 20 adet mermi ile zafere giden yolun basamaklarını hızla tırmanacaksın. Kesintisiz eğlence için ihtiyacın olan her şeye sahipsin.

Sünger mermilerini silahına yükleyerek zafere yaklaş!

Mermilerini teker teker atıyor olsan da kesintisiz eğlence ve garanti zafer için onları mermi depolama haznesine takabilirsin. Böylece hedefini gördüğün an mermi takmak ile uğraşmaz doğruca hedefine doğru hamleni yapabilirsin. Vurulacak bir hedef bulup mermilerini taktığında sıra, kolu aşağı doğru bastırmakta!

Silahın hedefine doğru ilerlemeye hazır. O zaman nişan ve ateş et!

Can yakmayan yumuşak sünger dartlara sahip silah ile çocuklar arkadaşları ile vakit geçirirken güvenli bir şekilde sosyalleşirler. Keyifli vakit geçirirler.

Kutu içerisinde; dart atan silah ve 20 adet sünger mermi bulunmaktadır.

Ürün ölçüsü: 28 cm

Kutu ölçüsü: 35,5 x 7 x 23 cm Ağırlık: 0,380 kg

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler